Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du kick-starta din karriär inom Java-programmering

IT-branschen har ett enormt behov av framtidens Java-utvecklare och vi kan nu erbjuda dig en CSN-berättigad yrkesutbildning med 100% förväntad anställningsgrad.

Vill du vässa dina kunskaper i Java och kick-starta din karriär inom programmering så tror vi att det här kan vara helt rätt möjlighet för dig!

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill kick-starta din karriär inom programmering. Du kanske programmerar hemma men inte har någon arbetslivserfarenhet eller utbildning som gör att du kan ge dig in i programmeringsvärlden fullt ut. Du kanske har en programmeringsutbildning i ryggsäcken men livet har tagit andra vägar och nu vill du tillbaka till kodningen. Du kanske har ett intresse och en vilja att testa något nytt inom programmering? Oavsett vad din anledning är så tror vi att du är en person som har ett IT-intresse, viss kunskap av Java-programmering och ett driv att ta nästa steg i din karriär!

Att påbörja en utbildning kan kännas som ett stort steg. Genom oss blir tröskeln minimal då du har möjlighet att söka CSN via utbildningen samt att vår utbildning har 100% förväntad anställningsgrad. Det är en utbildning med ett tydligt och säkert mål i sikte.

Du kan i princip utgå från hela landet eftersom utbildningen sker på distans.

Vad innebär rollen som Java-programmerare?

Rollen som Java-programmerare handlar till stor del om problemlösning för att lösa olika verksamheters tekniska utveckling eller utmaningar. Beroende på arbetsplats och sammanhang kan jobbet ske på egen hand, eller som del av ett större team. Viktiga egenskaper är förmåga att logiskt förstå problem, att kunna systematiskt hitta rätt lösning, och att ha en god förmåga att samarbeta med såväl kunder som medarbetare. Arbetet kan ske remote eller genom kundbesök.

Vad kommer du lära dig?

Utbildningen förbereder dig för att anta en viktig roll inom Java-programmering. Utbildningen är enbart fokuserat på programmeringsspråket Java och sker under 12 veckors tid, med andra ord är det en intensivutbildning där du kommer vässa din kompetens betydligt.

Vilka förkunskaper behövs?

Eftersom det är en intensivutbildning på 12 veckor behöver du ha viss förkunskap av Java och programmering för att kunna ta till dig utbildningen på ett bra sätt. Hur du har fått denna förkunskap är mindre viktigt, vi tror att du kanske kan ha haft ett intresse på fritiden och fått erfarenhet på det sättet, eller kanske du har gått en utbildning för ett tag sedan och behöver vässa dina kunskaper eller så jobbar du med java-utveckling idag men vill ta din kompetens till nästa nivå.

Hur ansöker jag?

Stängd för ansökningar.