Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

IT-support Östersund

Nu söker OnePartnerGroup Academy 4st kandidater till IT-supportutbildning följt av anställning hos Fujitsu i Östersund! Är du intresserad av datorteknik och vill få en bra start på din IT-karriär? Är du pedagogisk och serviceinriktad? Då söker vi dig!

Om utbildningen
För dig som saknar teknisk bakgrund eller önskar att lära dig mer, så klär vi på dig med rätt kompetens! Undervisningen sker på distans, kursen omfattar grundläggande kunskaper om hård- och mjukvara, nätverk och datorsupport. Den är på gymnasial nivå och förkunskaperna är genomförd grundskola eller motsvarande. Utbildningen är gratis, CSN-berättigad och beräknas ta cirka 3 veckor.

Om anställningen
Som IT-supportmedarbetare är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar!

På Fujitsu blir du en viktig del av servicedesken i Östersund och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder. Ditt team samt dina ledare är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå gemensamma mål. Fujitsu är en arbetsplats där din kunskap och kompetens tas väl om hand och visar du fram fötterna finns det på sikt goda möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen.

Vi söker dig som…

  • Är kommunikativ och pedagogisk
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har ett genuint intresse av IT

Omfattning: Efter genomförd utbildning startar din visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland med goda möjligheter till förlängning eller erbjudande om anställning hos Fujitsu.

Vi på OnePartnerGroup har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund. Vi erbjuder friskvård, kontakt med företagshälsovård och lokal närvaro. Vi genomför kontinuerliga besök hos våra konsulter för att säkerställa tillgänglighet, god hälsa och bra arbetsmiljö!

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetet utförs på varierande arbetstider på heltid och du behöver vara öppen för att arbeta både dagtid och kväll eftersom Fujitsu har öppet mellan 07.00 – 22.00. Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

OBS: Säkerhetsklassning behövs i form av UC och utdrag ur belastningsregistret

Sista ansökningsdag är 2023-02-02.