Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

C/CE-Chaufför i Karlstad

Vi på OnePartnerGroup Academy i samarbete med Yrkesakademin i Karlstad genomför tillsammans med Arbetsförmedlingen en rekryteringsutbildning till lastbilsförare med C/CE-kort. Detta är en fantastisk möjlighet som endast kräver ditt engagemang och intresse för att skaffa dig en ny karriärmöjlighet och en garanterad anställning efter genomförd utbildning.

För att bli aktuell för chaufförsutbildningen bör du uppfylla följande krav:
– du ska vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen
– du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil
– du ska ha fyllt 21 år
– du ska inte ha några belastningar i brottsregistret som gör att du inte kan få körkortstillstånd

Tester och kompetenskartläggning kommer att ske under vecka 45. Utbildningen planeras från vecka 49 till vecka 20. Utbildningen är kostnadsfri för dig och du erhåller aktivitetsstöd under utbildningen.

I utbildningen ingår alla moment som ska göra dig klar för att kunna anställas som lastbilsförare. När du genomfört utbildningen med godkänt resultat kommer du att bli anställd på heltid av OnePartnerGroup i direkt anslutning till utbildningens avslut. Du är alltså garanterad anställning direkt efter genomförd utbildning

Upplägget är följande:
Efter att du skickat in din ansökan kommer ett urvalsarbete att ske. Vi på OnePartnerGroup kommer därefter att kalla in de kandidater som går vidare på intervju. Därefter blir du kallad på informationsträff hos Yrkesakademin. Om du går vidare kommer Arbetsförmedlingen fatta beslut innan du anvisas till en förberedande utbildningsmodul. När du genomfört denna med godkänt resultat går du vidare in på huvudutbildningen.

I din ansökan skriver du varför just du är intresserad av yrket lastbilsförare. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då urvalet sker löpande och antalet platser är begränsat.

Villkor
Anställningsform Visstid och därefter tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Enligt avtal
Körkort B-körkort är ett krav

Stängd för ansökan.