Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Drömmer du om en ny karriär?

Då är det dags att sluta drömma! Hos oss får du chansen att vidga dina vyer. Vi utbildar dig för ett nytt spännande jobb i en framtidsbransch. Och vi har ett jobb som väntar på dig när du är klar!

Man kan ha många olika jobb genom livet. En gång i världen så hade man bara ett yrke, hela livet. Det gällde att välja rätt från början. Så är det tack och lov inte längre. I dag kan du ha många olika karriärer parallellt eller växla genom livet. Upskilling och reskilling är två modeord just nu, som helt enkelt innebär att du tar chansen att vidareutveckla din kompetens eller omskolar dig för ett nytt yrke. Oavsett om du står utan jobb på grund av att du inte har rätt kompetens, eller om du vill jobba med något annat, så är OnePartnerGroup Academys olika kundprojekt din chans.

6 starka skäl att gå en utbildning hos OnePartnerGroup Academy.

1.En spännande framtid. Bland våra kunder finns många världsledande varumärken som är verksamma inom spännande branscher. Du får verkligen möjligheten att lära dig av och jobba för de största aktörerna på marknaden! Vi samarbetar med de bästa utbildarna inom olika branschområden och när du är klar kommer du att ha kunskaper som verkligen efterfrågas av arbetsgivarna.

2.Garanterat jobb. Efter utbildningen anställs du av OnePartnerGroup och jobbar hos det eller de företag som har deltagit i projektet.

3.Det går snabbt. Våra utbildningar skräddarsys för varje projekt men omfattar oftast ett halvår till ett års heltidsstudier.

4.Utbildningen är gratis. Du behöver inte betala för själva utbildningen. Den finansieras alltid genom projektet, till exempel via offentliga program eller stöd.

5.Det är tryggt. Under tiden som du går utbildningen kan du få hjälp med att finansiera ditt vardagsliv. Antingen genom studielån hos CSN eller genom aktivitetsstöd.

6.Möjlighet att läsa på distans. De teoretiska delarna av vissa utbildningar kan ges på distans. Däremot måste du vara beredd på att göra praktik på plats, ofta hos din framtida arbetsgivare.