Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi bygger kompetens som inte finns

Du har hört det länge nu. Sverige har kompetensbrist. Och den bistra sanningen är att den bara blir värre. För samtidigt som tillverkningsindustrin och många andra branscher skriker efter medarbetare som kan, så har omvärlden upptäckt oss. Just nu gör internationella företag stora investeringar i Sverige och söker med ljus och lykta efter kompetens. Kompetens som inte alltid finns, i alla fall inte på rätt plats.

Det är här som vi på OnePartnerGroup Academy kommer in.

Vi är möjliggörare. Vi bygger kompetens som inte finns. Vi bygger den utifrån ett befintligt behov i en etablering, en bransch eller en region. Om det behövs kyltekniker eller nätverkstekniker till en stor investering, om det saknas kockar och personal till restaurangbranschen, om tillverkningsföretagen i en region saknar CNC-tekniker eller om skogsindustrin skriker efter timmerbilschaufförer… oavsett vilken kompetens du behöver, så kan vi bygga den. Vi kan lova det, eftersom vi har en process som verkligen fungerar.

Vår byggprocess

  • Snabbt – ofta finns ny kompetens på plats inom ett halvår.
  • Trygghet för dem som ska skolas om. Garanterat jobb efter studierna, gratis utbildning och möjlighet till offentliga studiemedel.
  • Smart samordning av samhällets befintliga resurser inom vuxen-, lärlings- eller uppdragsutbildningar innebär låga kostnader och låg risk för företagen.

”Vi på OnePartnerGroup Academy är möjliggörare”

Pontus Billenman är ansvarig för OnePartnerGroup Academy och han är helt säker på att allt är möjligt. Särskilt om andra säger att det är omöjligt.