Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi förser arbetsmarknaden med framtidens arbetskraft

Det talas just nu mycket om det kommande behovet av nya kompetenser på arbetsmarknaden, bland annat nämner Consid i en artikel från Dalademokraten, att det finns en missmatchning mellan arbetsmarknad och tillgänglig arbetskraft. De uppger bland annat tech-branschen är påväg in i en kris där det saknas bland annat kompetens inom cloud, fullstack, testutveckling och UX-design. Samma linje var Arbetsförmedlingen inne på i sin rapport om vart jobben kommer finnas under 2019 och på fem års sikt. De skriver bland annat att det är mycket god arbetsmarknad för it-personal. I rapporten redovisas bland annat att det är mycket goda jobbmöjligheter inom dessa yrken på grund av att utbildningskraven är särskilt höga, och anledningen till detta ligger i den pågående digitaliseringen.

Prognosen fram till 2024 visar på att företag och organisationers utvecklande av digitala plattformar skapar ett stort behov av kompetenta medarbetare för att skapa fortsatt tillväxt. Vi på OnePartnerGroup Academy ser denna utmaning som en enorm möjlighet, vi vill genom accelerated learning ge personer som antingen står utan jobb eller som vill byta karriär möjligheten att ta sig in i en bransch med otrolig tillväxtpotential. Och vi kan efter utbildningen garantera en anställning.

Vidare läsning

Är du nyfiken på att veta mer om OnePartnerGroup Academy? Varmt välkommen att kontakta oss och inspireras av några av våra artiklar och bloggar nedan.